MICRONEEDLING / DERMAPEN

 

Microneedling is het gebruik van heel fijne naaldjes die met behulp van een elektrisch gestuurde handpen tot een bepaalde diepte in de huid ‘prikken’ waardoor deze lichtjes beschadigd wordt.  Hierdoor wordt de celdeling, de aanmaak van collageen en elastine efficiënt gestimuleerd waardoor de huid soepeler, sterker en egaler van kleur wordt.

TOEPASSING

Littekens : worden kleiner, minder zichtbaar en huid wordt soepeler

Anti-ageing : de vernieuwing van de huid wordt gestimuleerd met als gevolg een verbetering van de huidstructuur, vermindering van bruine vlekken, vermindering van rimpels en fijne lijntjes, frissere huid.

Acné : microneedling is een heel efficiënte ondersteuning waarbij de acné-littekens worden aangepakt

Striemen : door te snelle groei van de huid (zwangerschap, gewichtstoename) kan de huid littekens (striemen) vertonen.  Door deze aan te pakken met microneedling zal de huid opnieuw gladder en egaler worden.

BEHANDELING

Na grondige reiniging en ontsmetting van de huid, wordt met de microneedling handpen over het huidoppervlak bewogen (3 à 5 x per te behandelen oppervlak).  De volledige verzorging houdt verder een verzorgend, herstellend en eventueel kalmerend masker in waarna de huid verzorgd wordt met aangepaste producten.

NABEHANDELING

De huid zal tijdelijk roodheid en minimale korstvorming vertonen.   De ‘micro’gaatjes herstellen en het collageen kreeg een oproep tot activatie.

RESULTAAT

Het eerste resultaat is zichtbaar na een maand na de behandeling.  Dit is de tijd die de huid nodig heeft om collageen aan te maken en de huid te vernieuwen.  Dit vernieuwend proces gaat nog door tot een 3-tal maand na de laatste behandeling.

AANTAL BEHANDELINGEN

Goed resultaat na 3 behandelingen.  Ideaal 5 à 6 behandelingen.   Tussen elke behandeling minstens een maand pauze laten.

PRIJS

Volledig gelaat tot kaakrand €120,00
Hals & decolleté €12,00
Full face (gelaat, hals, decolleté) €150,00
Full face + handen €190,00
Handen €65,00
Ogen €65,00
Lichaam (max. 30 min. needling) €90,00

VOORDEEL BIJ EEN KUUR

50% korting op
hydracream fusion 100 ml
hydratonic mist 125 ml
mesoprotech Light Water 50SPF 50 ml
mesopeel boosters (brightening/resurfacing)