ABIDIS

PRODUCTEN

LICHAAMSVERZORGING

 

ONTDEK OOK

onze zonneproducten

Shop nu

ONTDEK OOK

ons gamma gelaatsverzorging

Shop nu

ONTDEK OOK

ons gamma voetverzorging

Shop nu

SCRUBS

Scrubben, exfoliëren, dode huidcellen verwijderen, het betekent allemaal hetzelfde.  24/7 vernieuwen onze huidcellen zich.  Door deze celvernieuwing verlies je dode huidcellen.  Het is goed om deze op regelmatige basis weg te halen.  Daardoor zal je huid gaan stralen, zachter en gladder aanvoelen en bovendien meer ontvankelijk zijn voor de producten en werkstoffen die je erna opbrengt.   Een ideale starter dus voor om het even welke lichaamsbehandeling.

AFSLANKING

Afslankingsprogramma’s kunnen heel goed ondersteund worden met de producten in het ABIDIS-gamma.   Ze zorgen ervoor dat, mede door temperatuurverhoging van te behandelen zones, de vetverbranding verder wordt gestimuleerd.

ANTI-CELLULITIS

Ben je die sinaasappelhuid beu?   Laat je ondersteunen met deze efficiënte ABIDIS anti-cellulite verzorgingen.

VERSTEVIGING

Afslankingsprogramma’s of leeftijd kunnen leiden tot een verslapte huid.  Het is belangrijk om hier snel terug de juiste aanpak te vinden om de huid haar stevigheid te laten terugvinden.   Hierin zijn de producten van ABIDIS een ideale ondersteuning.

ANTI-STRIEMEN

Littekenvorming door gewichtsschommelingen of bij zwangerschap(pen) zijn een vervelend iets en vaak storend zichtbaar op de huid.   De huid hiervan herstellen of preventief hiertegen werken,  daar heeft de ABIDIS-stretch marks eraser de ideale eigenschappen voor.

ZWARE / VERMOEIDE BENEN

Bij zware, opgezette benen door moeilijke circulatie of bij zwangerschap.  Bij vermoeide benen bij warmte of na sportinspanningen brengen deze producten soelaas.