REINIGERS & TONICS

Welk huidtype je ook hebt, de dagelijkse reiniging is onmisbaar voor de effectiviteit van alle behandelingen, aangezien een propere huid het meest ontvankelijk is voor cosmetische producten. De huid heeft de bijzondere eigenschap om ‘s nachts te herstellen en de onzuiverheden en toxines die zich gedurende de dag opgestapeld hebben naar de oppervlakte af te geven. De huid is echter niet in staat om zichzelf te reinigen wanneer er overtollig vuil ophoopt. Dit zorgt ervoor dat de huid dagelijks ‘s ochtends en ‘s avonds grondig gereinigd dient te worden. ABIDIS beschikt over reinigingsproducten die geschikt zijn voor elk huidtype.

ABIMOIST SYSTEM

Een huid die niet goed gehydrateerd is,  vertaalt zich in een vermoeide indruk, schilfervorming en een gevoel van gespannenheid. Het gamma ABIMOIST SYSTEM is erop gebaseerd om een verbetering te bewerkstelligen van de hoeveelheid beschikbaar vocht. Deze producten zijn aangewezen voor de normale en de droge huid en kunnen zowel in normale omstandigheden als in ongunstige klimaatomstandigheden gebruikt worden waarbij een verlies aan vocht toeneemt (hoge verwarming, airco, wind, …)

ABITENDER CULTURE

Gevoeligheid van de huid wordt beïnvloed door endogene individuele factoren (van binnenuit), maar ook door exogene factoren (van buitenaf) zoals het weer en de seizoenen.  Het gamma ABITENDER CULTURE bestaat uit producten die geschikt zijn om een totaaloplossing te bieden voor de problemen van een gevoelige huid. Ze bevatten een grote hoeveelheid actieve stoffen die enerzijds focussen op de regeneratie van de huid en anderzijds actieve stoffen met kalmerende, decongestieve en ontstekingsremmende eigenschappen.

ABPURIFY BALANCE

Voor de vette, onzuivere (acne) huid.

Dit huidtype wordt gekenmerkt door een vette structuur, rimpels die minder zichtbaar zijn dan bij de normale huid en zichtbare poriën die kleine ontstekingen vertonen. Het probleem begint wanneer de talgklieren overmatig werken en permanent een vetafscheiding produceren die de frisheid en helderheid verstoren. De dode huidcellen stapelen zich op in de poriën en bemoeilijken op die manier de doorgang van het talg. De vorming van mee-eters wordt in de hand gewerkt en bovendien bevordert het teveel aan talg bacterievorming, wat een microbieel onevenwicht doet ontstaan. Dit kan leiden tot een ontstekingsproces met als gevolg de ontwikkeling van acné. De lijn ABIPURIFY BALANCE werd ontwikkeld om op een doeltreffende manier de symtomen en problemen te behandelen die voorkomen bij een vette / onzuivere huid.

VITAMINE-C SYSTEM

Ter bescherming en boost van de immuniteit van elk huidtype.

De formules van de producten in de DOUBLE VITAMINE-C SYSTEM-lijn combineren vitamine C in water oplosbare en olie oplosbare vorm om een maximale effectiviteit te bekomen.
De werking wordt vervolledigd met verse kiwicellen in de vorm van natuurlijke microcapsules vol leven.

ANTI-AGE SYSTEM

Ter bescherming tegen vroegtijdige veroudering van de huid.
Leeftijd 35+

De ABIDIS ANTI-AGE SYSTEM-lijn is samengesteld uit een compleet scala aan gespecialiseerde producten voor de strijd tegen huidveroudering.
Deze lijn is samengesteld met de nieuwste werkzame stoffen die een bewezen werkzaamheid hebben bij de behandeling van de rijpere, vermoeide huid, de huid zonder vitaliteit en de huid die onderhevig is aan externe invloeden.
De lijn biedt een hoge variëteit aan stoffen die ontwikkeld zijn om de vorming van verschillende soorten rimpels te bestrijden .

CAVIAR SYSTEM

Anti-rimpel verzorging
Leeftijd 45+

Het bevat een hoog gehalte aan aminozuren, proteïnen, structurerende peptiden en sporenelementen met een grote herstellende werking. De samenstelling lijkt op die van de jonge cellen van de bovenste huidlaag.
Gecombineerd met Vitamine A zorgt het voor een grondige regeneratie en hydratering van de rijpere huid.
De grote anti-rimpel kracht is gericht op die huidsoorten die een intense voeding nodig hebben, die in de loop der jaren zijn verloren gegaan waardoor een natuurlijke verjonging wordt op gang gezet en een evenwichtige huid wordt hervonden.

SUN SYSTEM

Zonnebescherming

De zonneproducten van ABIDIS zijn samengesteld uit ultra doeltreffende zonnefilters van de laatste generatie. Het voordeel hiervan is dat een hoge beschermingsfactor kan bereikt worden met een geringere filter waardoor de kans op mogelijke gevoeligheidsreacties aanzienlijk vermindert.
De beschermende zonne-emulsies van ABIDIS zijn producten waarvan de formule geen water bevat maar waarbij de overeenkomstige dosis water vervangen werd door extract van aloë vera.  Aloë Vera zit bomvol werkzame stoffen zoals vitamines, mineralen en antioxidanten.  Het is bovendien kalmerend, vochtinbrengend en verzachtend.
In combinatie met de UV-B- en UV-A bescherming bieden de producten bescherming tegen directe blootstelling aan UV-B stralen maar ook tegen huidveroudering op middellange termijn tegen gevolge van UV-A stralen.

ABIDIS MINI @home

Mini-pack verzorgingen voor thuis of op reis.
Met deze sets kan je 2 tot 3 kwalitatieve behandelingen toepassen.

Keuze uit:

  • Anti-liss rides : anti-rimpelbehandeling
  • Normasens : voor de gevoelige huid
  • Photo Rejuvenation : verzorging/verjonging zon-beschadigde huid
  • Skin tone control : pigmentvlekken behandeling